mynewspapers.net

Hur man bevarar latex ballonger fyllda med heliumMånga barns fester och bröllopsmottagningar är fyllda med färgstarka Buketter av latex ballonger. Helium pumpas in ballonger att hålla dem flytande, men detta kan varar endast en kort tid. Tyvärr, efter en dag av roliga, latex ballonger att börja krympa och kommer så småningom brista eller faller till marken. Det finns flera sätt bevara en latex ballonger fyllda med helium att hindra ballongen från deflatera för snabbt.

Instruktioner

• Täck ballonger med en rock av genomskinlig plast, water-soluble material för att skydda ballonger, som Hi-Float. Detta kommer att skydda utsidan av ballongen, som kommer att hålla den från att krympa snabbt eller poppar.

• Undvik att använda mörka färger latex ballonger. Färgen kommer att absorbera värme, vilket kommer att orsaka ballonger att krympa snabbare. När så är möjligt, är latex ballonger att använda bästa färg vit.

• Undvik att lämna ballonger utomhus över natten. Den svala nattluften kommer att orsaka ballonger att krympa. När värmen under dagen inträffar, ballonger kommer att expandera och kan dyka.

• Håll ballonger i en skuggig område utomhus, särskilt om vädret är mycket varmt.

• Undvik overinflating ballonger. Ballonger som är något underinflated kommer att ha möjlighet att expandera eller kontrakt lättare om det finns några förändringar i vädret.

• Undvik att använda vatten för att kyla ner ballonger som exponerats för varma temperaturer. Vattnet kommer att orsaka yttre eller ballonger blir klibbig, vilket kan leda ballonger pop om de kommer i kontakt med varandra.