mynewspapers.net

Hur man bevarar hasselnötter

Hur man bevarar hasselnötter


Hasselnötter finns naturligt i Turkiet och södra Europa, men hasselnötter odlas också industriellt i USA på singel-trunk träd som når upp till fem meter i höjd. Hasselnötter kan ätas rå sig själva eller i sallader och till och med rostad med salt. Vissa individer väljer att krossa deras hasselnötter för att skapa en smakrik pulver eller en smula-toppning. Genom sin fet karaktär måste hasselnötter lagras korrekt för att garantera färskhet.

Instruktioner

• Sätta hasselnötter, fortfarande i skalen, en lufttätt luktfri behållare, burk eller påse.

• Placera behållaren på en sval, mörk plats som en källare. Hasselnötter med skal förblir färska i upp till två månader i källaren eller källare eftersom skalet skyddar muttern från direkt solljus och temperaturförändringar.

• Hålla i shell hasselnötter färsk längre genom att placera en lufttät behållare i kylskåp vid 1.11 till 3,33 grader C.

• Lägg skalade hasselnötter kött i en lufttät, luktfri behållare, burk eller påse. Om påse eller behållare har en lukt, kan de skalade nötterna absorbera dessa lukter, orsakar en konstig smak. Tvätta grundligt förväg behållare för att ta bort alla lukter.

• Butik skalade hasselnötter i kylskåp mellan 1.11 och 3.33 grader C i en lufttät behållare att hålla dem fräscha och smakrika för upp till sex månader.

• Hålla skalade hasselnötter färska ännu längre genom att placera dem i frysen i en lufttät behållare. Hasselnötter lagras i frysen förblir fräsch upp till ett år och eventuellt ännu längre.