mynewspapers.net

Hur man bevarar hårdkokta äggMed vinäger och betning kryddor för att hålla hårdkokta ägg färska i kylskåpet erbjuder ett bekvämt sätt för att bevara äggen. Eftersom äggen lagras i sval temperatur, är den mer komplexa vattenbad konservering processen inte nödvändigt. När förseglade, kommer att äggen pågå i flera månader. Ägg i burkar som har öppnats bör dock ätas inom en vecka.

Instruktioner

• Placera ett dussin ägg i en tung kastrull. Täck med vatten och tillsätt 1 tsk salt. Ta med vatten till en hård koka och sedan Stäng av värmen. Placera ett lock på kastrullen och låt äggen sitta i 30 minuter. Låt äggen svalna något efter tillagning och skala dem, knacka varje lätt mot en hård yta att knäcka skalet för enkel borttagning.

• Kombinera äppelcidervinäger, socker, salt och betning kryddor i en kastrull och koka upp. Sänk värmen och koka i 8 minuter.

• Placera äggen i glas konservindustrin burkar och häll vätskan helt över äggen. Sätta på locket på burken och tätning tätt. Lagra inlagda äggen i kylskåp och återförslut ordentligt efter varje användning.