mynewspapers.net

Hur man bevarar blommor med glycerin

Hur man bevarar blommor med glycerin


Ingenting är ganska lika vacker som en färsk blomma, men en väl bevarade en kommer mycket nära. Många långa att bevara blommor som håller speciella minnen, oavsett om de är från en bröllop bukett eller från en annan speciell händelse. En av de bästa sätten att bevara blommor är med glycerin. Enligt Kansas State University Cooperative Extension Service håller användningen av glycerin att bevara blommor blomma produkten mjuk. Den torkade blomman kommer bo följsamma år, till skillnad från när det är helt enkelt lufttorkad och kan bli sprött. Försök bevara blommor med glycerin och se skillnaden.

Instruktioner

• Välj en lång container för blommor att stå när absorbera glycerin. Behållaren kan vara glas eller plast, men inte av metall. När du placerar stjälkar i behållaren, kommer du tillräckligt med utrymme för stjälkarna inte kan tryckas ihop.

• Ställ 2 1/2 koppar varmt vatten in i mixerskålen. Långsamt tillsätt 1 kopp glycerin, och rör hela tiden medan du lägger till. Fortsätta att röra och tillsätt 1/2 tesked citronsyra pulver. Rör om tills allt är blandat och upplöst.

• Placera stjälkarna du vill torka på köksvåg och väg. Vad väger din stjälkar, placera den samma mängden bevara vätskan i vasen. Till exempel, om dina blommor väger 59.1 ml, sätta 56.7gr glycerin vätska i botten på vasen. Var noga med att bottnar i stjälkarna är alla i lösningen och att det finns tillräckligt utrymme mellan stjälkar och blommor för luftflödet.

• Ställ in blommorna i en varm, luftiga läge, och lämna ensam tills glycerin lösningen har absorberats. Detta kan ta mellan tre till sju dagar.

• Ta bort stjälkarna från vasen och placera blommor i en vas i soligt läge med god luftcirkulation. Lämna ensam i sex dagar.

• Knyt bottnarna härstammar i ett gäng, och hänga dem upp och ner att torka i tre veckor att slutföra bevarande processen. Detta bör också vara ett soligt läge med utmärkta luftcirkulation.