mynewspapers.net

Hur man bevarar blommor i glas brevpressarStälla blommor i glas brevpressar är ett enkelt sätt att njuta av trädgård blommor varje dag, året runt. Glas Papperspress blir funktionella samt dekorativa i kombination med blommor och anges att användas och beundrade.

Instruktioner

• Välja och plocka flera mindre blommor, eller en eller två större blommor du vill behålla i glas Papperspress. Plocka blommorna medan de är i full blom. Se till att varje blomma vattenhalten är låg, men att det inte har börjat torka och vissnar.

• Placera blomman på toppen av ett ark av papper, än lägga dem i en öppen bok. Ta del av hur blomman är om på papperet. Justera blomman till önskat utseende och position du vill ha visar genom glas Papperspress.

• Lägg det andra bladet vanligt papper över blomman och stäng boken. Lägg ett tungt föremål, som träning vikter eller tegel, över boken. Hålla vikten på boken under minst två veckor.

• Köpa ett klart glas kit som innehåller en flatbottnad Papperspress. Ta vikten av boken och ta försiktigt bort den bevarade blomman från mellan de två ark vanligt papper.

• Plocka ut vanligt eller färgat papper för den Papperspress bakgrund. Lägg glas Papperspress ovanpå den valda bakgrundsdokument och spåra hela konturerna av Papperspress med en penna. Använda sax för att klippa dispositionen från papperet. Placera flera blommor eller enda blomma ovanpå pappret i någon önskad design.

• Sigill blommor i bakgrunden papper med en liten pensel och en liten bit av découpage lim. Täck hela toppen av blomma design och bakgrund papper med mer découpage lim med pensel. Applicera ett tunt lager av découpage lim på hela ytan av botten av glas Papperspress. Fast tryck övre glas Papperspress på botten blomma bakgrunden. Tryck ner svåra att få bort eventuella luftbubblor eller fickor. Låt blomma glas Papperspress till helt torra innan du flyttar.

• Låg blomma glas Papperspress ovanpå en bit filt papper och disposition med en penna. Skär i blomma glas Papperspress kontur med en sax. Måla ett tunt lager av découpage lim på botten av Papperspress och tryck på filt papperet ovanpå limmet. Denna filt botten minskar risken för skador från glidande och flytta glas Papperspress runt på ytor.