mynewspapers.net

Hur man beställer en militär gravsten

Hur man beställer en militär gravsten


Om du har en nära anhörig som är en veteran och har passerat, kan då han ha rätt till en militär gravsten. Department of Veterans Affairs ger gravstenar och markörer för veteraner begravd någonstans i världen, samt för deras anhöriga som är berättigade. De kommer även ge en gravsten för dem som inte är begravd i nationella, federala eller statliga kyrkogårdar. Här är hur man beställer en militär gravsten.

Instruktioner

• Ring (800) 827-1000 och tala med en kurator veteraner förmåner att bekräfta din älskade sin behörighet att ta emot en gravsten.

• Kontakt kyrkogården din älskade är begravd i om hon är begravd i en federala, nationella eller statliga kyrkogård. I detta fall hand kyrkogården tar om carving och placera gravsten.

• Gå till www.cem.va.gov/pdf/401330.pdf och fyll VA blankett 40-1330, ansökan om Standard regeringen gravsten eller markör och skriva ut den om din älskade en inte är begravd i en federala, nationella eller statliga kyrkogård. Faxa det till (800) 455-7143. Regeringen har gravsten snidade och skickar den till mottagare i formuläret på regeringens bekostnad.

• Välj typ av gravsten eller monument som du vill lägga på din älskade 's grav. Du kan välja platt brons, platt marmor, platt granit eller upprätt granit och marmor för gravsten.

• Bestämma vad förutom din älskade en är full namn, födelse och död datum du kanske gillar inskrivna på gravsten. Du kan välja att lägga till utan extra kostnad hans militära grade, kurs eller rang, ett emblem som återspeglar din älskade sin religiösa övertygelse samt någon utmärkelser han fått.

• Har gravsten placeras av ett monument företag när du får den, om du var tvungen att beställa den med form och har det skickats till dig. Om inte, den nationella, federala eller statliga kyrkogården som du ringt har gravsten placeras för dig.