mynewspapers.net

Hur man beställer böcker från förlagens lager

Hur man beställer böcker från förlagens lager


En publicists lager innehåller kopior av böcker som inte har levererats till bokhandlar eller online bok säljare. Du kan beställa böcker direkt från dessa lager. Detta gäller särskilt om du köper många kopior av samma titel med avsikt att sälja dem, vanligtvis avses som grossist. Att beställa böcker direkt från förlagets lager, men behöver du inte vara en grossist. Om du vill köpa en bok direkt från förlaget och eliminera "mitten mannen", allt du behöver göra är kontakt utgivaren och göra din beställning.

Instruktioner

• Identifiera bokens utgivare. Om du har en kopia av boken i hand--till exempel kan om du har lånat den från en vän eller ett bibliotek--du hitta publicerande företagets namn längst ned på titelsidan. Om du inte har en kopia av boken, utföra en sökning på Internet för att identifiera utgivarens namn.

• Kontakta förlaget. Du kan göra detta genom att ringa, skriva ett brev eller e-post meddelande eller besöka företagets hemsida. Copyrightsidan, som är sidan direkt efter titelsidan, innehåller förläggarens kontaktuppgifter. Om en webbplats eller e-postadress visas inte och du föredrar att kontakta företaget via någon av följande metoder, kan du ange publicerande företagets namn i en sökning på Internet att få denna information.

• Välja vilken form av boken du vill beställa. Vanliga format inkluderar hårt omslag, Häftad och stora tryckta upplagor.

• Undersök beställning alternativen. För alla alternativ för beställning, kommer du behöva ange betalningsinformation.

• Ge din adress och andra kontaktuppgifter krävs av företaget. Detta kommer sannolikt även ditt telefonnummer och eventuellt din e-postadress också.

• Välj ett leveranssätt och kontrollera att den kontaktinformation som du har lämnat är korrekt. Noggrannhet här kommer att påskynda din beställning.

• Skicka din beställning. Om du beställer online, görs detta normalt genom att klicka på en "Fullständig min Order", eller är på motsvarande sätt uppkallade. Om du beställer via telefon, kommer den personen som du talar sannolikt tyder på att din beställning har placerats och berätta om det är något annat du behöver. För att skicka din beställning per post, helt enkelt maila beställningen.