mynewspapers.net

Hur man beställer andra världskriget medaljer

Hur man beställer andra världskriget medaljer


Andra världskriget medaljer måste köpas via auktoriserad återförsäljare och medaljerna är ofta från insamling av en veteran eller familjemedlem. Många av gemensamma medaljerna finns att beställa på nätet för ett rimligt pris, medan andra är mer sällsynt är mest benägna att hittas i auktionssajter. Många medaljer är svåra att hitta eftersom det inte är tillåtet att sälja dem kommersiellt. Dock finns många minnesmynt andra världskriget medaljer tillgängliga för beställning och inköp.

Instruktioner

• Skriv ner i formuläret varje medalj du planerar att beställa. Dela in i två kategorier--minnesmynt medaljer och medaljer i ära. Inkludera alla specifikationer, till exempel hur många av varje medalj du behöver samt en tidsram för frakt och ta emot. Du kanske också vill räkna ut en budget.

• Besöker militära åminnelse webbplats som oss militära grejer eller USA militära medaljer (se resurser). Sök efter medaljen du funderar på att beställa. Klicka på bilden och länk för detaljer och klicka på alternativet Köp nu. Välj kvantiteten och fyll ut frakt-och betalningsinformation.

• Skapa ett eBay-konto om du inte ännu har en. Skriv "Andra världskriget medaljer" i sökrutan om du letar efter någon form av autentiska medalj av heder. Skriv i den specifika typ av medaljen du vill ha för en mer raffinerad, exakt sökning.

• Läs beskrivningar att se om det finns en "Buy It Now" alternativ för din valda medalj. Om så är fallet, klicka på "Buy It Now" och eBays kassaprocessen. Detta innebär vanligtvis ett PayPal-konto. Beräkna frakt och fylla i några ytterligare önskemål. Du kommer att e-post en bekräftelse för din beställning. Många eBay objekt går genom ett anbudsförfarande. Beroende på värdet av andra världskriget medaljen du vill beställa, kan budgivningen vara konkurrenskraftiga. Placera en utropspriset och ett maxbud.

• Lägga till den sida länken i din bevakningslista. Registrera dig för e-post så att du vet om du har blivit överbjuden. Nytt bud om det behövs. På att vinna auktionen, tillbaka till eBay att fylla i en frakt och ta emot information. Lämna feedback för den användare som skickade du din beställning.