mynewspapers.net

Hur man Beskär Pampas gräs på sommaren

Hur man Beskär Pampas gräs på sommaren


Pampas gräs, botaniskt kallas Cortaderia selloana, är en storskalig art av prydnadsväxter grupp gräs hemma i Argentina. Det är uppskattad för sin kraftiga tillväxt och dess stora silkeslen, fjäderlätt blommor som blommar på sommaren. Blommorna kan vara vit till stickelhårig till ljusrosa i hue. De är populära för användning i färsk snittblomma arrangemang och som torkade blommor. Huvudsakliga beskärning tiden för Pampas gräs är tidigt på våren, när bladverk dödade över vintern tas bort och anläggningen kan vara klippt låg på marken att föryngra det. Summer beskärning bör reserveras för grooming anläggningen, att hålla sin fontän form ser snyggt och ta bort skadade blad.

Instruktioner

• Don tunga trädgård handskar, helst i läder och en långärmad skjorta som är tung i struktur eller en jacka. Bladet marginaler pampas gräs är knivskarpa och bör aldrig vara hanteras eller arbetat runt med exponerad hud. När når ner till anläggningen dunge att göra beskärning nedskärningar, vara noga med att hålla ditt ansikte från blad bladen, de kan lätt skära din kind med ännu en lätt borstning.

• Beskär bort döda eller sjuka blad stjälkar. Alla vävnader som är brun, gul är eller snart kommer att vara död, så de borde gå. Når in i gräs dunge så djupt som möjligt och sever problem stjälken som nära marken raden som möjligt. I mycket stora etablerade klumpar, kanske det inte är möjligt att komma närmare än 1 till 2 fot från marken. Dra de döda eller sjuka sticklingarna från dunge och kasta dem, förbi kompostbehållaren.

• Skär av löv och blomma stjälkar som inte växer upprätt ur dunge, eller kan delas, böjd eller liggande på marken. Skär den enskilda stjälkar i fråga så låg som du kan nå in i kronan. Dra problem stjälkar form dunge och kompost eller göra dem.