mynewspapers.net

Hur man Beskär ett kinesiska almtreen

Hur man Beskär ett kinesiska almtreen


En kinesiska almtreen kan odlas i två primära former--vanliga trädet, som kan växa till att bli 60 fot höga eller mer, och bonsai form, som är en miniatyrversion av stora träd. Båda typer av träd behöver regelbunden beskärning att förbli frisk, även om full storlek kinesiska Almen behöver mycket mindre uppmärksamhet än bonsai motsvarighet. Kinesiska Almtrees kan planteras i en gräsmatta att skapa skugga eller odlas i en bonsai plantageägare som en inomhus display.

Instruktioner

Hur man Beskär ett utomhus kinesiska almtreen

• Kontrollera grenarna av kinesiska Almen för brutna, skadade eller döda grenar. Dessa grenar kan börja ruttna träd och hus svampar och insekter som kommer att skada resten av trädet.

• Använda sekatörer för att skära av döda eller skadade grenar. Skär grenen av på den plats där den ansluter en annan gren eller stammen av den kinesiska almtreen. Göra cut i vinkel mot långsam produktion av sap och begränsa den skada som sker från beskärning.

• Leta efter några grenar som visar tecken på insekt eller sjukdom problem, såsom svamptillväxt, insekt ägg eller borra hål, svag tillväxt eller vissnande blad. Dessa grenar kan börja sprida problem till resten av den kinesiska almtreen och få den att bli sjuk.

• Skär bort sjuka grenar nära en angränsande grenen eller stammen. Göra en vinklad snitt att stoppa flödet av sap och minska skadorna på kinesiska Almen.

• Tillämpa bekämpningsmedel på trädet om det finns någon insekt eller svamp problem för att hålla trädet friskt. Släng alla skära grenar omedelbart för att minska risken för spridning av problem i hela din gräsmatta.

• Forma den kinesiska almtreen. Kontrollera om grenar som växer för nära varandra och skär dem tillbaka. Ta bort grenar som växer ojämnt eller att blockera nedre delarna av trädet från att ta emot solljus.

Hur man Beskär kinesiska Elm bonsaiträd

• Kontrollera bonsaiträd för tecken på skada eller armar och ben som inte växer ordentligt. Använda bonsai sekatörer för att skära av döda, skadade eller svaga armar och ben.

• Form bonsaiträd. Många bonsaiträd, inklusive kinesiska Almen, kan beskäras och vridna i ett antal figurer. Skär bort grenar att behålla formen på bonsaiträd.

• Ta bort bonsaiträd från dess planter och skaka eller skrapa smuts från sina rötter. Skära ner rötterna av bonsaiträd så att de är ungefär samma storlek som grenarna. Bonsaiträd med stora rotsystem kan genomgå tung tillväxt sprutar som försvagar trädet och skada sitt utseende.

• Placera bonsaiträd tillbaka i dess planter och täck rötterna innan vattning bonsai kinesiska elm.