mynewspapers.net

Hur man Beskär ett gråtande Fig

Hur man Beskär ett gråtande Fig


Gråtande fikon är en populär typ av bonsaiträd. Bonsais är miniatyr versioner av större träd, oftast odlas inomhus. Gråtande fikon är ofta klippta och vridna i olika former, vilket ger dem utmärkande bonsai utseende. En av de primära saker någon bonsai ägare måste göra för en framgångsrik träd är beskära det regelbundet. Beskärning hjälper till att ta bort någon död, döende eller skadade grenar, som håller trädet friska, och det kommer att upprätthålla den bonsai utseende också. Samma beskärning process kan användas på större inomhus versioner av den gråtande fig.

Instruktioner

• Beskär den gråtande fig tidigt på våren, innan det har börjat att bud eller producera blad.

• Kontrollera alla grenar av bonsaiträd. Skär några döda eller skadade grenar ända tillbaka till stammen och förfoga över dem först.

• Trimma alla grenar som stör formen på trädet eller få den att se obalanserad. Skära grenar så långt tillbaka som behövs för att bevara utseendet på det gråtande fig bonsai trädet.

• Rensa alla ny tillväxt som kan störa utseende på trädet också. Kontrollera efter rotskott längs stammen på trädet och ta bort några grenar längs stammen eller basen av trädet som ändrar formen på trädet.

• Beskära rötterna av bonsaiträd också. Området av rötterna bör vara ungefär samma storlek som den areal som upptas av grenarna. Trim rötterna ner för att upprätthålla en jämn tillväxtmönster.

• Nytt pot gråtande fig varje år eller två, när det börjar växa ur sin pott. Beskära bonsaiträd enligt steg 1 till 6 innan omplantering gråtande fig till en ny kruka.