mynewspapers.net

Hur man berättar vad är autentiska Baby UggsDu köpa Uggs för bebisen eftersom dessa kvalitet skor är välgjorda och hålla hennes små fötter varma. Baby Uggs ska göras från hög kvalitet fårskinn och ull, men du måste vara säker på att du får den riktiga produkten. Vissa Uggs för barn kan ha "Ugg" Etiketter men inte vara giltiga. Se till att du inte slösar bort pengar på en bedräglig produkt.

Etiketter

Om ditt barn Uggs är autentiska, kan du kontrollera etiketten på baksidan av skon. En äkta sko har en etikett med texten "UGG" med stora bokstäver, med ordet "Australien" direkt under det i alla små bokstäver. Ugg gör två etiketter--en med bilder av fem Solar går horisontellt över och en med en bild av fem Solar går ner vertikalt. Om din produkt är äkta, ändras de sun bilderna från svart till vitt när du sätter etiketten 90 grader.

Endast

Sulorna på äkta Uggs är flexibla så att ditt barn kommer att kunna röra sig lätt. Baby Uggs som inte är äkta är styvare och svårare att röra sig i. Sulan ska ha ordet "Ugg" och sun-logotypen på det och båda bör höjas. Vissa barn Uggs som inte är äkta har sulor som är helt platt.

Skokartong

Äkta barn Uggs bör komma i en stark skokartong med avtagbara lock. Orden "UGG Australia" bör skrivas inuti solen logotypen.

Skär

Din Baby Uggs bör komma med två skär tryckt på beige papper med grå ut. Kolla skolåda för ett häfte om hur man tar hand om dina Uggs. Orden UGG Australia bör höjas på omsorg häfte. Det bör också finnas en annan papper om hur att autentisera dina skor.

Lukten

Helt nya Baby Uggs ska inte ha någon typ av lukt. Du bör inte luktar något som kemikalier eller färgämne.

Sko foder

Insidan av din Baby Uggs bör vara extremt mjuk och lätt tan i färg. Fodret är extremt tålig, så om slemhinnan i skorna börjar skjul, du vet att din Baby Uggs inte är giltig.