mynewspapers.net

Hur man berättar real d & g solglasögon från förfalskningar

Hur man berättar real d & g solglasögon från förfalskningar


Du köpte din Dolce & Gabbana solglasögon på en auktionswebbplats och nu är du orolig kan du har köpt en falsk. Förfalskade designer bitar blir svårare och svårare att upptäcka, så måste du veta exakt kan du berätta om ditt par av D & G nyanser är verkliga eller falska. Flera ledtrådar kommer att ge bort den falska glasögonen.

Instruktioner

• Använd sunt förnuft. Vi vet alla att designer solglasögon kosta en vacker slant. Om priset på din nyanser verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen. Det är helt normalt att få lite rabatt, men om du scoring designer solglasögon för 95 procent av, det finns en ganska bra chans som de inte är riktiga. Priset är din första identifierare. Efter pris finns det andra sätt som du kan berätta om dina glasögon är riktiga.

• Be om solglasögonen kommer med alla klockor och visselpipor. Alla par designer glasögon kommer med ett fall, rengöring tyg och förmodligen ett äkthetsintyg. Om du inte köper direkt från tillverkaren, kan du inte få alla dessa extra tillbehör. Om ditt köp inte innehåller extra, det betyder inte nödvändigtvis din D & G nyanser är inte verkliga, men du bör göra mer forskning för att vara säker.

• Kolla D & G webbplats och leta upp glasögonen du vill. Skriv ner så mycket information på glasögonen som du kan. Jämför det med ditt par att se om allt matchar upp inklusive samma dimensioner. Leta efter alla de små detaljerna. Om du kan få tag på ett par som du vet är verkliga och jämföra vikten av nyanser. Mer billigt sätt solglasögon är oftast ljusare än riktiga.

• Gå till en etablerad säljare om du köper online. Kolla in köparen betyg. Observera om de flesta av kunderna är nöjda med kvaliteten på deras inköp. Ta en bra grundlig titt på alla säljarens feedback rating och köparen kommentarer innan du skickar dina pengar.

• Leta efter modellnumret. Alla D & G solglasögon har ett modellnummer. Kontrollera dina glasögon på vänster sida av insidan stomme. Modellnumret bör säga D & G och följas av fyra siffror. Om du inte ser ett modellnummer på dina glasögon, har du förmodligen köpt en falsk.