mynewspapers.net

Hur man berättar en Montblanc Nib storlek

Hur man berättar en Montblanc Nib storlek


En nib kanske låter som namnet på en cookie, men det är faktiskt delen av pennan som används för att leverera bläck på papperet och är tillverkad av metall, stål, guld eller även platina för high-end pennor, som de som skapats genom Montblancen. De flesta Montblanc pennor har en nib--vilket är ett tips, i motsats till en boll-- men räkna ut hur du ser storleken på nib är lite utmanande om du inte har originalkartong.

Instruktioner

• Förstå symboler för dimensionering av de nationella genomförandeorganen. De tre viktigaste pen storlekarna är F, M eller B för bra, medelstora, breda, respektive.

• Titta på kartong etiketten på den yttre förpackningen. Du kommer att se en liten klisterlapp på fat av pennan. Detta fungerar bara om du köpt nya pennan eller har den ursprungliga förpackningen.

• Studie nib storlekar genom att titta på bilder. Använd Internet, böcker, kataloger och andra referenskällor för att få en känsla för storlekar. Finns i resurser för två online Montblanc kataloger.

• Titta på nib tipping material storlek. En bredare eller tjockare linje betecknar en större nib. Webbplatsen för Montblanc för att köpa nya nibs. Den har ett interaktivt verktyg som du kan se hur de olika storlekarna på nibs påverkar ditt skrivande.