mynewspapers.net

Hur man berättar en fast manlig katt från en kvinna

Hur man berättar en fast manlig katt från en kvinna


Neutering eller kastrera en hane katt innebär att göra små snitt i pungen och ta bort testiklarna. Inga suturer görs, och den testikelcancer säckar täcks oftast med antibiotika och vänster att läka. Detta görs vanligtvis mellan 4 och 6 månader att undvika utveckling av oönskade manliga beteenden såsom sprutning. När huden på pungen har läkt, på avstånd, manliga katten ser ut som en kvinna.

Instruktioner

• Hantera katten försiktigt och lyfta svansen att titta på könsorganen.

• Lokalisera anus. I kvinnliga katt, direkt under anus är en vertikal springa, vulva, som nästan är ansluten till anus, att skapa ett "jag". I hanen är ca 1 1/4 tum nedanför anus en öppning till förhuden eller förhuden, med resterna av pungen ovanför den. Du kan behöva lyfta kattens bakkvartsparter för en tydligare bild. I en kattunge visas anus och förhuden som två punkter med pungen i mellan.

• Tänk på att eftersom det finns bara två alternativ, man eller kvinna, och eftersom det är enklare att avgöra det kvinnliga könet, kan du använda uteslutningsmetoden. Om det finns ingen vulva är katten manliga; om det finns, är det kvinnliga.