mynewspapers.net

Hur man berättar en falsk Dolce & Gabbana handväska

Hur man berättar en falsk Dolce & Gabbana handväska


Dolce & Gabbana är ett italienskt mode duo bestående av partners Domenico Dolce och Stefano Gabbana. En high-end lyxiga märket, Dolce & Gabbana handväskor varierar i pris mellan £325 på en låg slut och kan gå långt in i tusental. Replica väskor skapas och säljs av handlare online. Att känna tecken på en falsk Dolce & Gabbana kommer att handväska spara pengar och se till att du får vad du betalar för.

Instruktioner

• Håll handväskan upp till ögonhöjd, märker emblem på framsidan av påsen. Logo teckensnitt och konsekvensen blir en uppenbara tecknet på en falsk Dolce & Gabbana handväska. Autentiska påsar har emblemet på dragkedjor, handtag och metallringar.

• Ta dina händer och kör dem över väskan. Kolla materialet i handväskan. Låg kvalitet material, tunna och slappa eller icke-läder är tecken på en falsk. Dolce & Gabbana handväskor är gjorda av äkta läder. Alltför blanka och material som visas alltför mjuk vid beröring är också indikeringar av en falsk.

• Kontrollera threadwork i hela påsen. En indikation på en falsk Dolce & Gabbana handväska blir en svart väska med tan eller andra ljusa threading i hela. Ägna stor uppmärksamhet åt fickor, hur de är kopplade och om de är alla funktionella; dåligt anslutna fickor kan tyda på en falsk.

• Jämföra priserna på äkta Dolce & Gabbana handväskor på olika webbplatser. Om handväskan är under £325 är påsen en bluff. Dolce & Gabbana är ett high-end lyxiga varumärke och pris pekar av deras produkter är hög.

• Leta efter en "made in Kina" etikett på insidan av handväskan. Handväskor från D & G inte tillverkas i Kina och äkta Dolce & Gabbana väskor har inte denna etikett på insidan ficka av sina handväskor.