mynewspapers.net

Hur man berättar en falsk CypressFalska cypress eller Chamaecyparis, är ett släkte av barrträd i cypress familjen Cupressaceae. Falska cypress går också under namnet "Vit ceder." En falsk cypress är ett vintergrönt träd som kan odlas som en stor säkring. Identifiera falska cypress träd kan vara svårt eftersom de liknar arbor vitae och några enbuskar. Dock hjälper skillnader i blad och blommande kottar dig avgöra om trädet är en falsk cypress.

Instruktioner

• Sätta på Trädgårdshandskar och undersöka trädets lövverk. En falsk cypress träd har fina, scalelike bladverk som är en mörkt, glänsande och grönt, blågrönt eller gul-grön. Falska cypresser har lång, threadlike stjälkar med blad som komprimeras tätt på varandra. Bladen utspridda något och är spetsiga. Det verkar finnas många vita och X-formade märken längs bladen, som skapas av ackumulationer av vax mellan skalorna.

• Känn Barken. Barken på en falsk cypress är slät, men det kan vara peeling i långa, smala remsor eller skalor eller vara fissured i åsar. Färgen är grå med rödbrunt fåror och inre bark.

• Märka de grenar, som växer allmänt i ett fördelande sätt med solfjäderformade, tillplattad sprayer. De är hängande ändar.

• Titta på frukten, som är små och runda, mäta ca 1/3 tum över. Den har en orange-brun färg och talrika skrynkliga skalor. Frukten mognar i slutet av sommaren.

• Kontrollera de reproduktiva kottar, som är avlång och rödbrunt eller gul-grön. De har gula eller röda ståndare och två eller tre par sporofyller, vart och ett innehåller två till fyra pollen säckar.

• Titta på formen på trädet. En falsk cypress växer någonstans från 6 till 200 fot, med en pyramidal form.