mynewspapers.net

Hur man berättar en Cottontail Rabbit ålder

Hur man berättar en Cottontail Rabbit ålder


Cottontail kaniner ser ut som många andra grå kanin, tills man tittar på svansen. Det kännetecknas av trubbiga bollen av päls på dess baksida som ser ut som en bomullstuss. De är vanligt i naturen och inte så bra sällskapsdjur. Om du har hittat en liten en på en promenad, kanske du undrar hur gammal den är. Det finns flera sätt att berätta, inklusive om det lever sin egen. Cottontail bunny görs att överleva i sig förvånansvärt ung.

Instruktioner

• Titta på dess storlek. Det är uppenbart att berätta en nyfödd från en vuxen, men du måste titta lite närmare på en ung längd att berätta för sin ålder. Baby cottontails lämna sin mammas boet när de är fem inches lång, eller cirka fyra till fem veckor gamla. En fullvuxen vuxen är 14 till 18 inches lång.

• Titta på mängden hår på kanin. Cottontails ska börja söka fluffiga på två och en halv vecka gammal. Vid tre till fyra och en halv veckor gamla, bör dess päls sticker ut från dess kropp. Vid fyra till fem veckor gamla, bör kaninen ser ut som en liten version av en vuxen.

• Kolla in sitt svar till dig. Om det är nervös och öronen stod upprätt när du närmade sig, är det förmodligen minst tre och en halv veckor gammalt.

• Titta på sina ögon. Det kan vara bra att berätta för åldern av en mycket ung kaniner. Om dess ögon är öppna, är kaninen minst tio dagar gamla. En kanin ögon börjar att öppna när det är mellan sju till nio dagar gamla.

• Titta på omgivningen. Om det är fortfarande i sin mors boet, är barnet tre veckor eller yngre. Om det hänger runt boet, det är nog mellan tre och fyra veckor gamla, nästan redo att lämna boet. Även om det fortfarande dricker sin mammas mjölk i boet, det är tre veckor eller yngre.