mynewspapers.net

Hur man berättar en bebis kön

Hur man berättar en bebis kön


Det finns flera sätt att ta reda på barnets kön, från de vetenskapliga till den folkloristisk. Medicinska tester som ultraljud, fostervattensprov och moderkaksprov chorionic kan avgöra ett foster sex med mer än 90 procent noggrannhet. Du kan också gå till folk-vishet vägen och rådfråga en forntida kinesiska födelse kalender eller förutsäga bebisens kön utifrån faktorer som din nivå av graviditetsillamående.

Instruktioner

• Det vanligaste sättet att ta reda på könet på bebisen är genom att få ett ultraljud. Besök din Gynekolog mellan 18 och 26 veckor av graviditeten; Det är när läkare kommer först att kunna ta reda på barnets kön genom ultraljud. Den ultraljud teknikern visas på skärmen där barnets könsorgan är och berätta om barnet är en pojke eller en flicka. Ibland barnet placeras på ett sådant sätt att könsorganen är svåra att se. I det här fallet kan du komma tillbaka för en återkommande ultraljud en annan tid, eftersom barnet kommer nästan säkert flytta positioner under tiden. Bedömningar av kön på 20-veckors ultraljud kan vara 95 till 100 procent korrekt.

• Ett moderkaksprov är ett annat sätt du kan ta reda på könet på ditt barn. Besök din Gynekolog i tidig graviditet och schemalägga en CVS-test. Detta test görs oftast mellan åtta och 11 veckor (och ibland så sent som 13 veckor) av graviditeten. Om barnets mor eller far har en genetisk sjukdom, som Tay - Sachs sjukdom eller cystisk fibros, kan CVS tester avgöra om ditt barn har sjukdomen. Det kan också berätta vilket kön ditt barn.

• Du kan också berätta vilket kön ditt barn genom fostervattenprov. Schemalägga detta test när du är mellan 16 och 20 veckor in i graviditeten. Fostervattenprov utförs vanligtvis endast om mamma är över 35 år eller har en hög risk för genetiska sjukdomar.

• Rådgör med folklig visdom för otaliga sätt att bestämma barnets kön. En är knuten till nivån på moderns graviditetsillamående. Enligt gamla fruar sagor, om du är sjuk, det är en flicka och om inte du, det är en pojke. Om du bär barnet hög, är det kvinnliga; låg, och det är manliga. Häng din vigselring från en kedja över magen. Om det rör sig i en cirkel, har du en pojke; sida till sida, du har en flicka.

• Rådgör med antika kinesiska befruktningen diagrammet. Förespråkarna säger diagrammet upptäcktes i en kinesisk grav dateras till 1200-talet. Nu är det förmodligen på Beijing Institute of Science. Detta diagram hävdar att förutsäga vilket kön ditt barn kommer att, baserat på din ålder när du tänkt och med den månad du gjorde så. Till exempel, om du var 32 på den tid du tänkt, som var under augusti månad, förutspår kinesiska födelsehoroskop du kommer att ha en flicka. Kopior av detta diagram finns över hela internet. Ta resultaten med en nypa salt; Det är inte vetenskapligt bevisat.