mynewspapers.net

Hur man beräknar Loft Beam storlekar

Hur man beräknar Loft Beam storlekar


Om du installerar balkar i ett loft, är det viktigt för att kunna beräkna olika aspekter av deras storlek. Denna information är mycket viktigt att köpa rätt maskinvara, samt för att se till att du följer rätt säkerhet protokoll. Dessa beräkningar är inte komplicerade, som kräver endast ett måttband, en miniräknare och några diagram. Om du somnade i lönegrad skolan math class, nu är det dags att lära sig vad du behöver veta.

Instruktioner

• Mät höjd och bredd i ena änden av balken. Detta kommer att ge mätning måste du köpa rätt vägg reglarna för att hänga dem från. Runt dessa tal upp till närmaste hela tum, som den faktiska storleken på virke är något mindre än deras namn. Till exempel en "2-gånger-4" faktiskt mäter 1 1/2-av-3 1/2 inches.

• Mäta längden på balken och multiplicera det med de faktiska mätningarna från steg 1 att erhålla totalen kubiktum. Till exempel har en balk som är 5 inches bred, 8 inches lång och 120 inches bred sammanlagt 10.800 kubiktum (5 x 8 x 120). Dela upp detta nummer med 12 för att få kubikfot (i detta fall 900).

• Beräkna vikten på balken genom att multiplicera kubiktum eller fötter mot genomsnittet väger av den typen av trä. De genomsnittliga vikten kan hittas på diagram går att köpa på lumberyards. Detta kommer bara ge dig en ungefärlig vikt på balken, men bidrar till att avgöra om du är nära totalvikt ladda av reglarna.