mynewspapers.net

Hur man beräknar kostnader för arbetskraft på bromsbelägg ersättning

Hur man beräknar kostnader för arbetskraft på bromsbelägg ersättning


Bilens bromsbeläggsbyte kan förvandlas till en dyr process. Många människor ersätta deras bromsbelägg sig att undvika dessa kostnader. Om du väljer att ta bilen till en butik, måste du betala för både delar och arbete. Arbetskraftskostnader varierar från plats till plats, men du kan också beräkna arbetskostnaderna. Butiker basera sina arbetskostnader på några olika metoder: ett bokfört värde baserat på hur lång tid arbetet tar i allmänhet för att slutföra, den faktiska tiden det tar för att slutföra en reparation eller en citerade fast pris.

Instruktioner

• Skaffa en bil fast manual. Oberoende förläggare och fordonstillverkare använder tid studier att avgöra den genomsnittliga reparationstid för de flesta bilreparationer jobb och publicera dessa tider i en fast manual. För att få en av dessa handböcker, kontakta en oberoende utgivare---såsom Alldata, Mitchell, motorer eller Snap-on--- eller fordonstillverkaren.

• Leta upp fordonets märke och modell i handboken tillsammans med typ av reparation---bromsbelägg ersättning, i detta fall. Boken kommer att lista de genomsnittliga sluttid för det specifika reparation.

• Beräkna arbetskostnadsindex genom att multipliceras med den genomsnittliga tiden hittade i automotive schablonbelopp handboken av arbetskraft timtaxan din bil verkstad använder. (De flesta butiker avgift £39-£58 per timme för arbete.) Om din bil fast manual säger ditt specifika fordon tar två timmar att ersätta alla bromsarna och din butik avgifter £39 per timme för arbetskraft, blir den beräknade totala arbetskraftskostnader £78.