mynewspapers.net

Hur man beräknar hur mycket grus jag behöver

Hur man beräknar hur mycket grus jag behöver


Grus kan användas för marktäckning, att göra en attraktiv gräns, en gångväg eller som bas för andra projekt. Finns i en mängd färger från grå till ljusbrun, grus kan köpas från ett brett utbud av hem och trädgård butiker samt en bulk materiella företag. Beräkning av mängden grus behövs är ett viktigt första steg att bestämma hur mycket grus ska du köpa för att utföra jobbet.

Instruktioner

• Mäta längden och bredden på det område där gruset kommer att placeras. Använd ett måttband och bestämma den totala längden på området samt bredden.

• Mät udda-formade områden genom att bryta ner dem till grov rektangulära eller kvadratiska former.

• Multiplicera längden med bredd och bestämma kvadratmeter. Använda en miniräknare för att utföra multiplikationen vid behov. Till exempel multiplicera en längd av 12 med en bredd på 10 till lika 120 fötter/kvadratmeter.

• Bestäm hur många tum av grus kommer att placeras i området. Multiplicera det totala antalet tum för grus djupet av totalen kvadratfot från föregående steg. Till exempel använder ett grus djup av 3 inches/mm, konvertera inches till fot, som är lika med 0,25. Multiplicera 120 kvadratfot/mm fyrkant av grus på 0,25 avgift/mmt lika med en volym av 30 kubikfot/mm djup.

• Dela upp totalen kubikfot, i exemplet med 30, från 27 att konvertera beloppet till kubik gårdar. Använda kubik gårdar siffran när du köper i bulk, som mest landskapsskötsel material säljs av kubik gården. Exempel på 30 kubikfot behövs, dividera med 27 till lika 1.11 kubik gårdar.