mynewspapers.net

Hur man beräknar den gyllene snittet ansiktetHur vacker du är kan vetenskapligt beräknas med hjälp av det gyllene snittet. Det gyllene snittet uppstår i proportioner av många naturligt förekommande vackra saker, oavsett om de är en man eller ett vattenfall. Många berömda filmstjärnor sägs ha perfekt gyllene snittet ansikten. Du är attraherad av dem eftersom deras ansikten är proportionella och även. Det gyllene snittet är 1.618. Du kan jämföra alla två saker för att se om de passar det gyllene snittet genom att lägga dem samman och dela de större sak. Om andelen är 1.618, passar det det gyllene snittet.

Instruktioner

Hur man beräknar den gyllene snittet ansiktet


Mäta funktioner i ditt ansikte. Det spelar ingen roll vilka måttenheter används, så länge du använder samma system för allt. Mät bredden på din huvud, näsa, yttre öga till yttre ögon och läppar. Mäta de följande avstånd: upp i ditt huvud att du haka, upp i ditt huvud att din elev, din elev till spetsen på din näsa, din elev till din läpp, ditt hårfäste till din elev, spetsen på näsan till hakan, dina läppar till hakan och spetsen av näsan på läpparna.Beräkna följande förhållanden genom att dividera den övre delen (täljare) av den nedre delen (nämnaren): toppen av huvudet till hakan / bredd av huvudet toppen av huvudet till din elev / din elev till läppen spets på näsan till hakan / dina läppar till hakan spets på näsan till hakan / din elev till spetsen av näsan bredden på din näsa / din näsa tips till dina läppar avstånd mellan utsida dina ögon / ditt hårfäste till din elev längden på dina läppar / bredden på din näsa.

Hur man beräknar den gyllene snittet ansiktet


Undersöka de resulterande nyckeltal. Ju närmare var och en av dessa nyckeltal är att 1.618, desto mer vacker denna andel är, enligt det gyllene snittet. De flesta ansikten har vissa proportioner som passar förhållandet ganska bra och andra än kan vara långt borta.Använda en mall. Plastikkirurg Steven Marquardt utvecklat en mall som kan kopieras på klar plast ark och placeras över ett foto av ditt ansikte. Rada upp masken med din bild och du kan få en grov uppskattning av vilka är dina funktioner passar det gyllene snittet bättre än andra funktioner.