mynewspapers.net

Hur man beräknar antalet kullersten marksten behövs

Hur man beräknar antalet kullersten marksten behövs


När beläggningsarbeten ett område med kullersten marksten, behövs antalet stenar kan klättra från hundratals till tusentals, beroende på storleken på området som omfattas. För ett enhetligt utseende, samt en slät bana projekt vill du inte slut marksten mitten av installationen, eller lägga ut onödiga pengar på marksten inte behöver du. För att förhindra detta, behöver du en tillförlitlig uppskattning av antalet marksten din yta kräver. Några enkla beräkningar och några noggranna mätningar kommer att se till att du får tillräckligt asfaltläggare göra jobbet till hands samtidigt spara vartenda öre möjligt.

Instruktioner

• Mäta längden och bredden av området bana med hjälp av ett måttband.

• Multiplicera den uppmätta längden av uppmätta bredd och beräkna den totala areal som kräva täckningen. Lägga till fem till 10 procent till denna summa till konto för avfall produceras av skärande kullersten läggare för hörn eller kanter.

• Mät bredd och längd på cobblestone asfaltläggare. Multiplicera de två siffrorna för att bestämma det område som omfattas av varje paver.

• Dela upp den totala arealen av täckning av området av kullersten asfaltläggare. Denna siffra är antalet marksten bör du köpa för ditt projekt.