mynewspapers.net

Hur man beräkna kalorier brände JoggingJogging, eller långsam löpning, är ett bra sätt att gå ner i vikt och behålla den. Igång, som Amby Burfoot av Runner's World uttrycker det, "är en fenomenal kalori-bränning övning" är det en relativt lätt att göra, alla året runt verksamhet. Inget dyrt gym abonnemang måste vara delaktigt. Det finns olika sätt att ta reda på hur många kalorier du bränner när jogging; Det beror på hur matematiskt sinne du är om vilken metod du väljer.

Instruktioner

• Beräkningen av kalori avbränt med hjälp av data från The Mayo Clinic som grund. Det anges att en person väger 72.6 kilo kommer att bränna 584 kalorier under en timme jogging, någon vägning 90,7 kg kommer att bränna 728 och en person som väger 109 kg kommer att bränna 872. Det gör det ett genomsnitt på 3.63 kalorier per pund vägde (584 dividerat med 160, 728 dividerat med 200 och 872 dividerat med 240). Multiplicera din kroppsvikt i pounds med 3,6 att ta reda på hur mycket du skulle förlora av jogging för en timme.

• Ange din vikt och tid du joggade i en online kalorier brända miniräknare. Det kommer då att returnera mängden kalorier du bränt.

• Multiplicera din vikt i pounds med 0,75 att ta reda på din totala kalori bränna (TCB) när du kör. Detta är mängden kalorier du vill bränna i en mil. Dock skulle detta totalt omfatta din vila metabolisk kalorier--det belopp du vill bränna bort genom att helt enkelt leva, oavsett om du tränar eller inte. För att hitta din netto kalori bränna (NCB), multiplicera 0,63 med din kroppsvikt i pounds. Enligt Runner's World, forskare anser att den nationella centralbanken vara bäst sättet att beräkna kalorier brända.