mynewspapers.net

Hur man ber någon att bli din brudtärna

Hur man ber någon att bli din brudtärna


Än du och din brudgum är din brudtärna en av de viktigaste människorna på ditt bröllop. Hon bör vara en nära vän och någon som du kan lita på att stödja dig på din stora dag. Att vara en brudtärna är ett betydande ansvar. Det är viktigt att låta din brudtärna vet vilken roll du hoppas att hon kommer att spela i ditt bröllop. I denna artikel, kommer att vi diskutera hur man be någon att bli din brudtärna.

Instruktioner

Hur man ber någon att bli din brudtärna

• Skriv ner fyra eller fem saker som har fört två närmare samman. Dessa kan vara saker om hur du träffade, roliga incidenter eller gånger att hon var där för dig.

• Bjud in din vän över brownies och glass. Du behöver inte berätta för henne är det ett speciellt tillfälle om du inte vill.

• Ta upp roliga saker på din lista medan du äter. Ni kan prata och skratta om förflutnan. Har du gamla bilder, kan du få dessa också.

• Be henne att vara din brudtärna. När du når ett uppehåll i samtalet, säger "din vänskap har varit så viktigt för mig. Jag kan inte komma på någon jag skulle hellre ha bredvid mig på min bröllopsdag än du. Du blir min brudtärna?" Om det finns särskilda och eventuellt ovanliga, låta saker som du hoppas att hon kommer att göra som din brudtärna (som slitage dyra kläder och smycken eller spela en viktig roll i planeringen av bröllopet) henne veta att just nu. Berätta för henne hur upphetsad du är om detta och hur mycket hennes hjälp kommer att betyda för dig. Det är viktigt att låta henne veta dessa saker förväg ifall hon inte har tid eller pengar att åta sig att vara din brudtärna.

• Lämna henne buketten av blommor. Du kan säga något i stil med "jag redan fick du en bukett." Ditt svar kommer nästan säkert att ett rungande "ja!"