mynewspapers.net

Hur man ber en tjej att vara din romantiska flickvän

Hur man ber en tjej att vara din romantiska flickvän


När du vill fråga en tjej att bli din romantiska flickvän du inte kan köra in i läget halv-hjärtligt, måste du gå på det när tiden är rätt. Bara för att du kan vara redo att börja betyder relationen inte att hon är. Du bör leta efter signaler som hon är intresserad av att göra dig sin pojkvän, som berör hur hon ser på dig, du eller leenden på dig. Om hon ger av de positiva tecken, måste du skapa rätt stämning för när du be henne att vara din flickvän.

Instruktioner

• Leta efter tecken på att hon är intresserad du romantiskt. Kontrollera om hon försöker se söt för dig, hur hon ser på dig och om hon visar huden på sina axlar, nacke, rygg eller bröst när han talade till dig. Du kan leta efter andra subtila tecken som väl som om hon komplimanger du regelbundet, är nyfiken på vem du är och om hon gör hänvisningar till aktiviteter för dig två långt in i framtiden. Betala uppmärksamhet till dessa tecken som de kommer att hjälpa dig att avgöra om det är rätt tid att fråga ut henne.

• Hitta rätt situationen att fråga ut henne. Om hon inte bryr sig för skrämmande filmer, är det förmodligen inte den bästa idén att fråga ut henne medan du tittar på en. Hitta en gemensam grund mellan er två. Om ni båda gillar kommer att komediklubbar, gå till en comedy club och efter showen gå en promenad och be henne sedan.

• Se henne njuta av tiden tillbringar hon med dig; skratta med henne, Le med henne och njuta av livet tillsammans. När du slutligen ber henne att vara din flickvän, inte dansa kring frågan. Se henne i ögonen, berätta för henne hur mycket du tycker om att vara med henne och säga att du vill ta din vänskap till nästa nivå. Se till att ni två är ensamma, varken en av er behöver mer tryck än vad som redan mellan två just nu.