mynewspapers.net

Hur man ber en kille att Prom med en dikt

Hur man ber en kille att Prom med en dikt


Med alla de faktorer som går in i att skapa den perfekta prom erfarenhet, be din kille i precis rätt sätt är definitivt viktigt. Skriva eller recitera en dikt är en rolig, kreativa sätt att be någon prom som kommer alltid bli ihågkommen av er båda. Beroende på din personlighet, kan dikter proklameras i allmänheten, putsade på ett tält, eller tyst reciterade privat. Dessutom kommer att beslutar om att komponera en egen dikt eller använda någon annans ord påverka hur du frågar din speciell kille.

Instruktioner

• Besluta om att skriva dikten eller att välja en redan skriven. Om du väljer en redan sammansatt dikt, försök för en som har någon slags anknytning till dig och din kille. Ja, en romantisk dikt är en romantisk dikt; men om du är normalt mer skämtsam än allvarlig, finns det kärleksdikter med en ljusare ton. Även låtar är arbete, sådan "Young Folks" av Peter Björn och John. Det har lyriska "Skulle du gå med någon som mig?" som kan arbeta sin väg in i en prom inbjudan.

• Skriva en dikt eller välja en redan skriven. Metoden för leverans blir nästa stora beslut. Om du är naturligt lugn, kan du skriva dikten i en not, med "Kommer du gå på balen med mig?" skriven längst ned på sidan. Eller när du är både ensam, du kan läsa eller reciterar dikten och be honom efteråt.

• Be den potentiella dag offentligt. Om du är lite mer utgående, gå till sin homeroom lärare och fråga om du kan läsa dikten framför klassen och be din kille att prom. Du kan också använda skolans pa. om tillåtelse ges. Om du bor i en stad med tillgång till en markeringsram, kan du skriva en kort dikt, med frågan på något sätt integreras i dikten. Du kan också ta ut en liten del av din lokala tidning, skriva dikt och fråga i rymden.