mynewspapers.net

Hur man ber en kille att dansa i mitten skolan

Hur man ber en kille att dansa i mitten skolan


Middle school danser är där tafatt ungdomar klumpigt få en smak av romantik. Mellanstadiet är en tid när barn förvandlas till tonåringar och känslor av valp kärlek kan blomma. Be någon ut kan verka som en skrämmande uppgift och kan vara skrämmande, men det behöver inte vara. Be någon en dans ur det blå kan känna konfronterande och sätta en stor press person för ett svar. I stället göra frågan mer avslappnad och mindre direkt.

Instruktioner

• Välj pojken du vill ställa ut. Ta reda på så mycket du kan om killen utan att göra det uppenbara. Om pojken är i ett förhållande, är det förmodligen inte en bra idé att fråga ut honom. När du vet mer om pojkens intressen och personlighet, kan du använda denna information för att skapa en förbindelse med honom.

• Skapar en avslappnad relation till killen flera veckor innan dansen, eller ännu längre, om möjligt. Ett enkelt "Hej" i lunchrummet kan här och där leda till småprat och samtal. Slå upp en avslappnad konversation med honom. Om möjligt, Häng med gemensamma vänner, så att du lär känna honom bättre. Upprätta en vänskap först.

• Var uppmärksam på hur pojken svarar du. Är han intresserad av dig? Han frågar du frågor om ditt liv? Eller är han avfärdande och ointresserad? Detta bör ge dig stark ledtrådar till hans känslor. Försöka få mer individuella samtal med pojken. Tala om gemensamma intressen och saker som ni båda delar. Undvika konfrontation med honom. Om du inte håller med något, bör du uppge din oenighet i en lugn, artig och sedan byta ämne.

• Prata med pojken på telefonen och umgås med honom så mycket som möjligt i veckorna/dagarna fram till dansen. Antydan att dansen kommer upp, och fråga honom om han kommer med någon annan. Göra det mycket klart att du är tillgänglig. De flesta killar skulle plocka upp på detta, och, förhoppningsvis, han kommer att fråga dig först. Dock kan vissa killar vara blyg eller inte får tipset.

• Prata om hur alla dina vänner kommer med sina killkompisar. Fråga honom vad han skulle tycka om att gå till dansen med dig. Detta är en indirekt, hypotetisk fråga som undviker "sätta det där ute." Svaret kommer talar sitt tydliga språk. Svara rätt på honom. Till exempel om svaret är positivt, då be honom till dansen genom att säga, "Tja, vi ska gå tillsammans sedan." Fråga inte direkt, "Kommer du gå till dansen med mig?" Det låter opersonlig och inte alls smidig. Om svaret är negativt, sedan spela upp den nonchalant, som i "Ja, det vore ganska konstigt eftersom vi är vänner." Om svaret är neutral, då säga "Ja, många människor kommer bara med sina vänner. Varför inte vi gå som vänner?"