mynewspapers.net

Hur man behandlar tungan trast

Hur man behandlar tungan trast


Trast kan präglas av utseendet på en vit beläggning på tungan, och det är resultatet av en Candida bakterier eller jäst överväxt i kroppen. Behandling av tungan trast naturligtvis kräver en mångfacetterad strategi som kombinerar kostförändringar, aktuella tillämpningar och kosttillskott för att åter reglera de mag- och immun system. Här är en steg för steg guide för att behandla tunga trast naturligt.

Instruktioner

• Eliminera livsmedel som foder Candida bakterier. Sockerhaltiga livsmedel, såsom godis, juice, vitt bröd och vitt mjöl, är den ledande bidragsgivaren till Candida överväxt, och bör undvikas till varje pris. Andra livsmedel att undvika är ostar och nötter som kan innehålla mögel.

• Ta en Probiotiska tillägg, som du hittar på någon hälsokost butik eller naturliga livsmedel marknad i den kylda delen. Probiotika fylla på de hälsosamma bakterierna i matsmältningskanalen, att skapa en miljö som gör att näringsämnen att nå kroppens organ och system.

• Ta ett C-vitamin tillskott. C-vitamin hjälper till att stärka immunförsvaret, hjälper din kropp kämpa mot infektioner och eliminera skadliga bakterier, såsom Candida bakterierna som orsakar tungan trast. C-vitamin tillskott kan hittas i tuggbara, piller form eller i form av pulver blandas med vatten.

• Skölj munnen och tungan dagligen med en bakpulver skölj. Bakpulver, natriumbikarbonat, är en av de ledande Candida och dödar snabbt de bakterier som orsakar tungan trast. Att göra en bakpulver skölj, kombinera 2 tbsp.baking soda med 1 dl vatten och vips det i munnen i 1 minut.