mynewspapers.net

Hur man behandlar Teenage Depression naturligt

Hur man behandlar Teenage Depression naturligt


Själva karaktären av tonåren är fylld med oförklarliga humörsvängningar och irrationella tänkande men den typiska teenage angst blir ibland något annat. Perioder av sorg eller ilska som börjar störa dagliga verksamhet och symtom som verkar överväldigande kan ofta behandlas utan behov av medicinering. Det finns många naturliga metoder att bekämpa teenage depression och garanterar ett försök innan användning av psykotropa läkemedel.

Instruktioner

Hur man behandlar Teenage Depression naturligt

• Förstå symtomen på teenage depression. Depression kan vara uttryckt annorlunda i tonåren än hos vuxna. Även om det kan bli långvarig sorg, uttrycka många tonåringar deprimerade känslor i form av ilska. Aggressivt beteende, oförklarlig viktminskning eller viktökning, störd sömn och känslor av värdelöshet är också typiska tecken på teenage depression. Många tonåringar börjar engagera sig i hög riskbeteenden som användning och alkohol konsumtionen av droger.

• Prata om den. Tonåringar kan inte erkänna att deras känslor är depression och kan vara generad över deras oförmåga att klara. Talar om det tryck som tonåringar är under och ger dem möjlighet att uttrycka sin oro är viktigt vid behandling av depression

• Rekrytera hjälp. En god vän, en villig granne, en stödjande fotbollstränare eller en pastor i kyrkan är alla potentiella stöd för din tonåring. Att ha ett nätverk som når till din tonåring kan ge utlopp för sina tankar och känslor. Att hitta en bra familj terapeut som kan arbeta med dig och din tonåring för att göra känsla av situationen är också ett utmärkt sätt att behandla depression.

• Vistelse aktiv. Depression ber på en inaktiv sinne. Delta i fysisk träning, delta i sociala aktiviteter och att hjälpa till hemma är alla sätt att hålla sinnet sysselsatt medan du arbetar med behandling av depression. En kost rik på vitaminer och nyttig mat lägger även till kroppens förmåga att bekämpa depression.

• Sömn väl. En god natts sömn är mycket viktigt att behandla depression. En tonåring bör få minst 7-8 timmars sömn per natt.

• Undvik hög riskbeteenden. Användning av alkohol, narkotika eller receptbelagda läkemedel är ineffektiva anpassningsmekanismer och kommer att blanda sig i framgångsrik behandling av depression.