mynewspapers.net

Hur man behandlar skratt linjer

Hur man behandlar skratt linjer


Skratt linjer är linjer som utvecklas kring området mun och öga. Solexponering, upphandlande din ansiktsmusklerna och mindre kollagen i åldrande hud kan alla bidra till att skratta linjer. Du kanske tror du måste leva med dessa rader för resten av ditt liv, men så är inte fallet. Du har alternativ för att behandla skratt linjer. Se vilken som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

• Applicera en AHA kräm. Aha ta bort det yttre lagret av huden, därför de kan ha viss effekt på uppkomsten av skratt linjer. Du kan hitta dessa produkter på apotek. Följ anvisningarna på etiketten för instruktioner ansökan.

• Använd en retinoid produkt, såsom Tretinoin. Retinoider kommer från vitamin A och minska linjer och rynkor genom att ersätta äldre hud med nyare hud, konstaterar Mayo Clinic. Denna produkt fungerar bättre på fina linjer än de djupa. Du behöver ett recept från din läkare att använda detta läkemedel.

• Boka en kemisk peeling för ditt skratt linjer. Denna procedur utförs av en läkare. En syra produkten appliceras på huden som bränner bort området fodrad så att ett nytt lager av huden kan bilda. Du behöver en serie av peeling.

• Få en ansiktsbehandling filler. Filler injiceras i området skratt line plumping det så att skratt linjer blir mindre synliga. Några fillers innehåller kollagen medan andra innehåller hyaluronsyra. Behöver du tala med din läkare om dina alternativ. Biverkningar inkluderar blåmärken, svullnad och rodnad. Resultaten är inte permanenta.

• Investera i laser renovering. Ablativ laser beläggningsarbeten är när laserstrålen förstör det yttre lagret av huden där skrynklas ligger. Det värmer längst ned huden och stimulerar kollagenproduktionen. Icke-ablativ laser värmer underliggande huden och orsakar kollagen tillväxt utan att skada det yttre lagret av huden. Båda versionerna krävs flera behandlingar.