mynewspapers.net

Hur man behandlar skolios smärta

Hur man behandlar skolios smärta


Smärta är inte en av de vanligaste symtomen eller resultat av skolios. Det är dock möjligt för människor att uppleva det med skolios. Det är viktigt när man lär sig hur man behandlar skolios smärta som du avgöra utan tvekan att villkoret skolios är den verkliga orsaken till smärta. Om du försöker att behandla det, och då inser att smärtan beror på en degenerativ skiva, du har genomgått en procedur utan anledning.

Instruktioner

• Vet att när barn med skolios klagar på smärta, är det mest troligt eftersom musklerna längs kurvan arbetar hårt för att försöka kontrollera kurvan, enligt National skolios Foundation. Överarbetade muskler tenderar att skada.

• Räkna med möjligheten av ryggont i äldre vuxna i mitten av ryggen eller nedre ryggen eftersom spinal krökning orsakar en asymmetrisk belastning av leder och skivor. Detta sätter olika grader av trycket på dessa områden.

• Genomgår tester för att avgöra exakt vad som orsakar smärtan. Smärtan är precis lika sannolikt att bero på skiva degeneration eller artrit som skolios. Enligt den nationella skolios Foundation är det viktigt att diagnosen är korrekt innan du fortsätter med behandlingen.

• Har kirurgi för att minska smärtan om det orsakas av scoliotic kurvan. Läkare kan effektivt fungera på kurvan som eliminerar smärtan.

• Ta smärtstillande medel och antiinflammatoriska mediciner för att behandla skolios smärta. Beroende på grad av smärta, du kan ha framgång med over-the-counter medicin, eller du kanske behöver ett recept.