mynewspapers.net

Hur man behandlar röda ögon med naturmedicinNär den sklera, eller vita delen av ögat blir irriterad på grund av torr luft, solexponering, damm eller främmande kroppar, en allergisk reaktion, infektion eller trauma, blir blodkärlen förstorat resulterar i fula röda ögon. Receptfria läkemedel att minska rodnad kan faktiskt skada ögonen. Naturliga läkemedel kan dock lugna din röda ögon utan oönskade biverkningar. Läs vidare för att lära sig hur man behandlar röda ögon med naturmedicin.

Instruktioner

• Använda homeopatiska ögondroppar. Mest receptfria ögondroppar är gjorda för att krympa blodkärlen i ögat för att minska rodnad, men kan faktiskt orsaka skador på dina ögon över tiden. Naturliga homeopatiska läkemedel att behandla torra ögon noga härma dina naturliga tårar och kan användas på obestämd tid utan risk för biverkningar.

• Lugna torr trött ögonen med en cool kompress, särskilt om du har röda ögon på grund av ansträngda ögon och stress. Helt enkelt placera en cool våt disktrasa över slutna ögon och vila i några minuter. Cool duken kommer för att begränsa blodkärlen medan blunda några minuter kommer att bidra till att återställa fukt.

• Tillämpa en varm ört kompress på röda, kliande ögon och kom ihåg att inte gnugga. Koka upp 1 tsk av ögontröst i en kopp vatten i 20 minuter och låt det svalna till en behaglig temperatur. Stam örten och blöt en trasa i varmt te. Vrid ur den extra vätskan och placera över ögonen i 15 till 20 minuter, ansöka om ett nytt varmt te som behövs.

• Koka 1/2 tsk fänkål frön i en kopp vatten i 20 minuter, stam och låt vätskan svalna. Använd vattnet som en naturlig ögondusch att både rengöra och lugna röda, irriterade ögon.