mynewspapers.net

Hur man behandlar HPV-virusHumant papillomvirus (HPV) är ett behandlingsbart tillstånd som kräver inte bara regelbunden övervakning av en läkare, men patienten deltagande i att se till att HPV-virus inte framkallar in i någon av ett antal mer allvarliga tillstånd kopplat till det, bland annat livmoderhalscancer. Det finns över 100 stammar av HPV-virus och korrekt testning krävs att identifiera den stam som är närvarande och att formulera en plan för hur man behandlar HPV-virus. Oavsett vilka påfrestningar som du kan ha, finns det saker du kan göra för att hantera den.

Instruktioner

• Ta dina resultat från HPV-Virus test och cirkla de stammar som du har. Stammarna identifieras av nummer på testet. Skriv ned numret stam på en bit papper.

• Lokalisera stam siffrorna på ett HPV stam diagram. Skriv ner namnet på stammen bredvid det nummer du skrev på papper. Stammar nummer 16, 18, 31, 33 och 35 är de enda stammar som för närvarande är associerade med livmoderhalscancer. Andra stammar av HPV visas i form av könsstympning eller skalläge vårtor. Skriv ner vilka stammar är närvarande, nästan alla människor som testar positivt för HPV-virus har flera stammar närvarande.

• Behandla stammar av HPV-Virus som orsakar genitala eller hud vårtor genom att tillämpa en aktuell lösning av Galderma 0,5% lösning, podophyllum och triklorättiksyra 80 till 90% så snart vårtor visas. Om upprepad tillämpning av lösningen inte är framgångsrik i att minska eller eliminera vårtan, kontakta din läkare om frysa dem av (cryotherpay) eller ta bort dem opereras (British Journal of Dermatology, Vol. 160, Issue 2, p.403-408).

• Se din läkare för noggrann övervakning av HPV virus om stammar är de länkade till livmoderhalscancer. Din läkare kan rekommendera diatermi eller mindre operation för att avlägsna områden infekterade med stammen.

• Skriv ner stora stressfaktorer i ditt liv. HPV-virus har visat att hetsa i förhållande till kroppens stressnivåer. Dr.Carolyn Y. Fang, Fox Chase Cancer Center, rapporterade i februarinumret av Annals of Behavioral Medicine som kvinnor med HPV-virus (stam 16) har nedsatt immunologiska reaktioner på stress. Identifiera områden av stress i ditt liv och att försöka minska dem genom omorganisation, meditation, bättre liv eller förändring i livsstil kan hjälpa din kropp att förbli fokuserad på läkningsprocessen.

• Lägga till kosttillskott L-Lysin, B12 och betakaroten i din dagliga kost. Många människor med HPV och dess relaterade virus, Herpes, är att hitta som den anti-virala och stress reducerande egenskaper av dessa tillägg hjälper till att innehålla virus och hastighet läkning. Inledande studier publicerade i volym 59, fråga S23 av tidning av cellbiologi och ritade på arbete vid Anderson Cancer Center vid University of Texas, leder många läkare att stödja tillägg av dessa tillägg till den dagliga kosten för kvinnor med HPV-virus.