mynewspapers.net

Hur man behandlar hästen ben för smycken gör

Hur man behandlar hästen ben för smycken gör


Forntida kulturer från alla delar av världen har använt ben i sina verktyg och konstnärliga skapelser. Typ av ben berodde på vilka djur var mest lättillgängliga att varje kultur, och valfritt ben kan behandlas för carving med liknande metoder. Du kan behandla hästen ben och skär dem i pärlor och hängen. Eftersom hästar förlitar sig mer på sina muskler, senor och ligament för motion än andra djur, det kan kräva mer ansträngning för att ta bort mjukdelar från benen, men det är möjligt med grundläggande husgeråd.

Instruktioner

• Ta bort alla vävnader från benen genom att koka dem i en stor gryta vatten tills vävnaden lätt faller av benet. Bära gummihandskar hela tiden vid hantering av ben.

• Placera benen på hushållspapper och skrubba med en scrub pensel tills alla senor och alla herrelösa bitar av mjuk materia är borta.

• Lägg benen i en plastbehållare med lock. Täcka benen med en lösning av vatten och skålen tvål, cirka en del diskmedel till 10 delar vatten. Se till att benen är helt täckt av lösningen. Njut av ben i 24 timmar för att avlägsna fett.

• Skölj ben och plastbehållare i kallt vatten. Placera benen i plastbehållare och fyllning med en lösning av en del blekmedel till 10 delar vatten. Lösningen bör täcka benen helt. Blötlägg i 24 till 48 timmar.

• Rengör blekmedel lösning av ben genom att skölja dem i kallt vatten. Låt benen att torka på hushållspapper i flera dagar.