mynewspapers.net

Hur man behandlar en rinnande näsa med naturmedicinMedan det finns ett brett utbud av receptbelagda och receptfria läkemedel tillgängliga på marknaden som lovar att torka en rinnande näsa, de inte alltid fungerar och ofta kommer med oönskade biverkningar. Så försök stoppa din nästa snuva i dess spår med säker, prisvärd och effektiv naturliga behandlingar. Läs vidare för att lära sig hur man behandlar en rinnande näsa med naturmedicin.

Instruktioner

• Dricka en naturlig örtte, två eller tre gånger om dagen, att bidra till att snuva avstannat. Koka 1 dl vatten med en tesked av äldste bär, 1 tsk färsk mynta, 1 tsk av rölleka rot och 1/4 tsk cayennepeppar i fem minuter. Sila örterna och låt te svalna. Hålla din näsduk händig, eftersom detta te kommer att göra din näsa springa ännu mer i början, men du symtom snart kommer att torka upp.

• Ta 400 mg andrographis tre gånger om dagen före måltid för att torka en rinnande näsa. Andrographis är en naturlig homeopatisk behandling som ofta kallas "Indiska Echinacea," som den delar många av de samma läkande egenskaperna. Andrographis är lätt tillgängliga i naturliga livsmedelsbutiker eller från din naturterapeut.

• Ät 1 oz. av färska vattenkrasse två gånger om dagen för att naturligt lindra snuva. Vattenkrasse arbetar också för att lindra hosta och kan ätas som den är, till en sallad eller göras till te. Att göra te lägga till 2 eller 3 tsk av torr vattenkrasse i kokt vatten, möjliggör fem minuter före Sila och dricka te till branta av värmen.

• Skala en liten bit ingefära, om storleken på en bit tuggummi, och tugga försiktigt roten, svälja juice. Ingefära värmer kroppen, ökar blodcirkulationen och hjälper till att tömma näsan, lindra symtomen vid rinnande näsa. Upprepa denna naturliga behandling två eller tre gånger om dagen för att hålla en rinnande näsa under kontroll.