mynewspapers.net

Hur man bedömer kedja länk stängsel material

Hur man bedömer kedja länk stängsel material


Uppskatta kedja länk staket material gör det enkelt att beräkna kostnaden för hela projektet. Det hjälper dig att förbereda en budget, ger ett mål för besparingar och fungerar som en originalplan inköpslista för material som behövs för projektet. En detaljerad karta över området planerade staket behövs för att ge en grov uppskattning av nödvändigt material, samt en förståelse för komponenterna i en kedja länk stängslet system.

Instruktioner

• Gör en insats på varje ände och varje hörn av området planerade staket. Mät omkretsen av området planerade staket och spela in måtten på rutat papper. Använd ett kvarter för varje fot av stängslet linjen.

• Markera platsen för hörn och gate inlägg på rutat papper. Räkna hur många behövs för projektet. Dessa kallas terminal inlägg och är både längre och tjockare i diameter än raden inlägg.

• Varje terminal inlägg kräver ett stag band, en gavel och en kupol. Varje terminal inlägg kräver också en spänning-bar. Lägga till en ytterligare spänningar bar under processen för stretching stängslet. Varje terminal inlägg kräver också tre spänningar band.

• Beräkna antalet påsar av betong måste du ange terminal inlägg. ½ påse betong måste för varje terminal inlägg.

• Räkna hur många fötter i ytterkanten av det hela inhägnat området. Detta är antal meter staket och top järnväg. Lägg till minst 10 fot för den 12-gauge spänning tråd krävs för kedja länk staketet så det är massor kvar för att knyta av spänning tråd på varje terminal inlägg.

• Beräkna antalet linje tjänster genom att räkna antalet fötter mellan terminal inlägg. Dividera antalet fötter mellan terminal inlägg av 10. Använda hela numret av resultatet som antalet linje tjänster krävs. T ex om avståndet mellan terminal inlägg 84 fot, dela 84 av 10. Resultatet är 8,4. Numrera av fodrar tjänster som krävs för detta avsnitt är 8. Varje linje inlägg kräver en motrad post cap.

• Beräkna antalet aluminium slips ledningar genom att räkna antal meter top järnväg och dividera resultatet av två. Räkna antalet linje inlägg och multiplicera med tre. Lägg dessa två numren tillsammans, sedan tre aluminium slips kablar ska kopplas till varje rad inlägg och aluminium slips ledningar bör placeras varje två fötter längs den övre skenan.

• Dela upp längden på den övre skenan med två för antalet hog ringar behövs för att bifoga fäktning till spänning tråd.