mynewspapers.net

Hur man bedömer ett pris för ett hus målning jobb

Hur man bedömer ett pris för ett hus målning jobb


Beräkna ett pris för ett hus-målning jobb varierar från hus till hus, men det bästa sättet att få en känsla för skickligheten är att bjuda in en professionell måleri företag ge en uppskattning för målning av ditt eget hem. Bedömningen bör omfatta varje rum eller ytan på huset under övervägande för målning. Den bör också omfatta kostnader för material och arbete att göra jobbet. Att veta hur mycket husägare är villiga att betala på en given marknad är den viktigaste biten av information. Om du bjuder för högt, kommer att husägare passera. Bud för låg och ditt måleri företag kommer inte att göra en vinst.

Instruktioner

• Inspektera varje rum av huset eller utsidan och skriva ner hur länge det kommer att ta din målning besättning att förbereda och måla ytorna. Multiplicera dessa timmar som den anställda timlön att bestämma arbetskraftskostnader.

• Mät varje rum eller ytbehandla område att målas och avgöra hur mycket maskering material och färg kommer att behövas. Anteckna dessa siffror bredvid arbetskraft för varje rum.

• Lägg till arbetet- och materialkostnader tillsammans för varje rum eller yta att få summorna. Lägga till dessa summor tillsammans för delsumman för arbets- och materialkostnader. Anteckna hyreskostnader för särskild utrustning som Tryck brickor, paint sprutor och byggnadsställningar. Skriv ner extra kostnader för särskilda reparationer, rengöring krävs mellan färgbyten, skatter och försäkring.

• Lägg till alla kostnader för en totalsumma. Ge en närmare uppskattning av kostnaderna av rummet och lista en totalsumma. Inte sätta särskilda extra kostnader på uppskattningen, men vara beredd att svara på frågor om husägare vill ha mer information.