mynewspapers.net

Hur man bedömer byggnadsställningar

Hur man bedömer byggnadsställningar


Byggnadsställningar är en viktig del av entreprenadmaskiner när du arbetar med projekt med en stor mängd arbete att vara från marken. Byggnadsställningar är en tillfällig struktur som har använts genom historien till stöd byggare inom alla områden av konstruktion. Vanligast, finns byggnadsställningar i delvis monterade enheter som lätt kan utnyttjas. Liksom andra entreprenadmaskiner, byggnadsställningar hyreskostnaden är vanligtvis enkelt att beräkna, och kan utföras av vem som helst.

Instruktioner

• Mät den totala längden (i meter) över området du kommer att använda byggnadsställningen, med måttbandet. Detta avstånd radbryts vanligen runt hörn av en byggnad.

• Mäta maximal höjd (i meter) som du behöver för att nå med byggnadsställningar, med måttbandet.

• Ring hyra en lokal bygg eller byggnad leverans centrum för att citera den nuvarande dagliga hyra ränta per byggnadsställning enhet och varje enhet storlek (längd och höjd). Byggnadsställning enheter är oftast 2,4 m (8 fot) lång och 1,8 m (6 ft) hög, beroende på tillverkare och typ.

• Dela upp den totala längden av arbetsområdet (mätt tidigare i processen) med längden på byggnadsställningar enheter; Detta kommer att beräkna det totala antalet enheter måste du helt span längden på arbetsområdet. Dela den maximala höjden på arbetsområdet (mätt tidigare i processen) av höjden på byggnadsställningar enheter; Detta kommer att beräkna det totala antalet enheter måste du helt span höjden av arbetsområdet. Lägg till dessa nummer tillsammans för att hitta det totala antalet byggnadsställningar enheter du behöver.

• Multiplicera det totala antalet byggnadsställningar enheter du behöver av deras dagliga uthyrning kostnaden för att hitta den totala dagliga hyra ränta.

• Uppskatta antalet dagar du behöver byggnadsställningen; Detta kommer att variera kraftigt beroende på det jobb som ska göras. Multiplicera detta tal med den totala dagliga hyra ränta att hitta den totala kostnaden för uthyrning.