mynewspapers.net

Hur man be någon från E-Harmony att träffa dig

Hur man be någon från E-Harmony att träffa dig


Enligt eHarmony, mer än 90 eHarmony medlemmar gifta sig med en genomsnittlig dag till följd av som matchas på webbplatsen. För att tillhöra denna statistik, måste du först hitta någon på eHarmony och möta upp för att bestämma om du vill fortsätta en relation med honom eller henne. Be någon från eHarmony att möta upp kan vara en av de mest spännande och nervpåfrestande upplevelser. Men att veta vad att förvänta sig och vilka åtgärder behövs innan mötet upp kommer att hjälpa dig i din strävan.

Instruktioner

• Skicka ett meddelande. Använd testresultaten eHarmony kompatibilitet för att hitta dina matcher. Hitta någon bland dina matcher som du vill bekanta dig bättre med. Skicka ett första meddelande till den person som är vänlig, personlig, casual och rimlig längd. Skicka alla du möter på eHarmony en generisk meddelande kan spara dig tid, men det kommer sannolikt resultera i färre svar. Du är mer sannolikt att få deras uppmärksamhet genom att referera till deras profil eller ställa en fråga. Ha respekt för personen och hålla meddelandet casual. Du kanske tror du har hittat den, men kommer på stark kommer sannolikt att någon kör bort. Undvika att skicka ett meddelande till någon som är för lång eller tråkigt. De flesta människor har inte tid att läsa långa meddelanden innan en vänskap har fastställts. Avstå från att skicka ett andra meddelande om du inte har fått en första reaktion. Inser du inte är enda med vem personen kommunicerar. Om du inte får ett svar från ditt meddelande, ta det som ett tecken på ointresse och gå vidare.

• Exchange-meddelanden fram och tillbaka. De flesta människor föredrar åtminstone en minimal nivå av interaktion på eHarmony innan att möta upp. Du kan spara tid och pengar genom att veta svar på viktiga frågor inför mötet upp. Utbyta meddelanden med personen när du har fått ett svar som anger en nivå av intresse. Alltid försöka ställa en öppen fråga för att fortsätta informationsutbytet. Du långsamt mer längd och djup dina meddelanden som du och personen bli bättre bekant. Avslöja din personlighet så att personen kan se vem du är utanför din eHarmony profil.

• Ordna ett online-datum. Vidta åtgärder för att använda Eharmony's "öppen kommunikation", vilket gör att du både till fritt prat fram och tillbaka, när en vänskap har fastställts. Detta kommer att hjälpa de relation framsteg förbi scenen för att skicka meddelanden. Det kommer också att hjälpa dig söka svar på viktiga frågor bortom småpratet. Hålla samtalet kort och casual. Inte känner att du behöver avslöja varje detalj i ditt liv. Du vill vara ärlig och inte spela spel, men lämna några mystery. Chatta med den person som använder Eharmony's "öppen kommunikation" hjälper bekräfta på ömsesidigt intresse innan du frågar personen ut. Om chatten går bra, hjälper det båda parter känner sig mer bekväma med tanken på mötet upp. När du chattar med personen, försöka hitta gemensamma intressen. Det blir lättare att möta upp med personen om du redan delar en kärlek till indisk mat eller en önskan att besöka lokala konstgalleriet. Syfta till att möta upp förr snarare än senare om inte avståndet är ett problem. Både människor behöver ansikte mot ansikte interaktion, som online interaktion kan endast ge så mycket.

• Be personen för telefonnummer. Skicka personen ett meddelande att be om deras telefonnummer om du vill träffas. Anspela på det gemensamma intresset du diskuterat och hur det skulle vara kul att gå och göra det tillsammans. Detta kommer att hålla saker casual och båda människor kan förberedas för verksamheten. Undvik att låta desperat eller krävande när du begär personens telefonnummer. Se till att du ger personen ditt telefonnummer så att han eller hon kan förutse ditt samtal. Inte ta illa upp om personen föredrar att ge dig deras e-postadress istället. Vissa människor föredrar att inte ge ut deras telefonnummer till ett inledande ansikte mot ansikte möte med personen.

• Be personen ut. När du har deras telefonnummer är du redo att kalla dem. Vänta en eller två dagar tills du gör telefonsamtalet. Ringer för tidigt kommer att göra dig visas desperat, men väntar för länge kan få dem att tappa intresset. Eller, om du redan gjort planer, kalla kvällen innan för att bekräfta mötet. Ordna en tid och plats för att möta upp. Se till att de har ditt telefonnummer ifall de få förlorade eller fast i trafiken. Du inte kommer sannolikt att kunna tillgång kontot eHarmony om det finns en sista minuten fördröjning eller ändra planer.