mynewspapers.net

Hur man bär neopren strumpor medan vandring

Hur man bär neopren strumpor medan vandring


Att välja rätt strumpor för en vandring kan ha nästan lika mycket inflytande på din komfortnivå som att välja lämpliga stövlar. Neopren strumpor hjälper till att hålla fötterna varma och torra. Tjock, syntetiska tyget också hjälper till att dämpa fötterna på långa vandringar och minskar blåsor och ömma ställen. Ogenomtränglig arten av tyget håller irriterande som sand från huden.

Instruktioner

• Välj ett par neopren strumpor som är stretchig och åtsittande. Besluta om du vill ha neopren strumpor över ett par tunna strumpan liners, ett par tunga Fotvandring strumpor, eller själva. Prova på din neopren strumpor över lämpliga under strumpan för bästa passform.

• Köp vandring stövlar av en storlek som passar över din neopren strumpa som någon under strumpa du vill ha. Stövlar och strumpor bör gå som en enhet utan halka eller rörligt, men bör inte vara så tätt att försämra blodflödet.

• Medföra en eller flera förändringar under strumpor längs på din vandring, och ändra dem hela dagen som behövs om de känner sig fuktig eller obekväm.

• Tvätta dina neopren strumpor enligt tillverkarens rekommendationer i slutet av dagen. Ta bort den strumpor, utan för att överanstränga i sömmarna, och skaka bort eventuellt skräp. Enligt konstnärliga sportkläder, neopren plagg ska tvättas ut och in med ett milt rengöringsmedel eller specialiserade neopren schampo. Plagget bör sköljas med rent vatten och lämnat till dropptorka inifrån och ut mot direkt solljus.