mynewspapers.net

Hur man bär FOTLÖS Leggings

Hur man bär FOTLÖS Leggings


Leggings har funnits länge. De var mycket populära under 1980-talet och har nyligen gjort sig tillbaka in i modevärlden. Det finns ett brett utbud och stilar av leggings. Men FOTLÖS leggings är ett särskilt mångsidiga tillbehör. De är så kallade tillbehör eftersom medan de är tjocka och ogenomskinlig, de inte ersätter byxor. De behandlas istället som tillbehör att accentuera det övergripande utseendet.

Instruktioner

• Vet din kroppstyp på förhand att veta vilka delar av kläder för att koppla ihop med leggings. Formen på din kropp och dess övergripande struktur avgör bästa färgen, positionering och kläder för att komplettera din kropp.

• Använd en mini kjol över FOTLÖS leggings. Välja ett tyg som du känner dig bekväm med och en färg som matchar. Jean, Manchester och spetsar är alla populära kjol material som skulle koppla ihop särskilt väl med leggings. Detta är en ungdomlig stil som är vanliga bland högskolestudenter och nyutexaminerade.

• Använd en tunika eller en annan fri flyter upp. De med smal lår kan bära den övre mitten av låret längden, medan de som föredrar att visa lite mindre ben kan du välja en längre topp som träffar knät. En löst sittande klänning fungerar även bra med denna stil. Detta är en bekväm, men ändå mångsidiga utseende, som kan tas till en strand utflykt eller shopping.

• Använd FOTLÖS leggings under ett par jean eller ull shorts. Detta är en mer avslappnad look para ihop med en grundläggande tee och sneakers eller flip flops.

• Par leggings med ett brett utbud av skor beroende på outfit. Lägenheter och klackar kan både bäras med leggings, men som du väljer bör verkligen bero på stil outfit och din kroppstyp. Flats fungera bra om du planerar att ta långa promenader och föredrar komfort över mode och kan par väl med en casual eller semi casual look. Klackar är idealiska för en dressier utseende. Har du tjockare eller mer muskulös ben, hjälper bära klackar till att elongate benen utan distrahera från din övergripande utseende.