mynewspapers.net

Hur man bär ett fickur

Hur man bär ett fickur


Ta lite i går till din stil genom att bära ett fickur i stället för ett armbandsur. Bifoga din klocka till en väst eller bälte med en av de många pocket watch kedjorna tillgängliga. Granska olika typer av pocket watch tillbehör tillgängliga och välja den stil som passar din livsstil.

Instruktioner

• Överväga en fob kedja att anta en stil som har varit populära sedan den viktorianska eran. Din pocket watch krokar till slutet av fob kedjan. Tuck titta in i en ficka när inte i använda. Bära fob eller dekorativa ornament på utsidan av din kläder för människor att se. Välj en medalj eller medlemskap stift att använda som en fob eller köpa en utsirad guld eller jeweled fob för att lägga till lite bling till din stil.

• Bifoga din klocka på bältet med en bälte klipp kedja. Skjut en attraktiv metall klipp över bältet och bifoga din klocka till kedjan. Placera din fickur i en front byxor ficka för säker förvaring.

• Använd din fickur bifogas ett bälte loop med en våren ring kedja. Skjut våren mekanismen tillbaka och fäst ringen din bälte loop. Placera din klocka i fickan. Hitta våren ringkedjor i olika storlekar och färger på en klocka återförsäljare.

• Välj en T-bar kedja eller en dubbel Albert kedja för en autentisk look som fyller på framsidan av din väst med kedjor och ornamentik infoga T-bar bakom en knapp hål och tillåta pocket watch kedjan att drapera över din väst och i fickan där du lagrar klockan. Drapera kedjor över båda sidor av din väst med en dubbel Albert kedjan, som även omfattar en fob. Bifoga en fob eller andra verktyg i slutet av den andra kedjan och slitage det utsatt eller stoppade i fickan andra västen.