mynewspapers.net

Hur man bär en stråhatt

Hur man bär en stråhatt


Stråhattar har funnits i århundraden. Idag, erbjuda stråhattar kvinnor mycket mer än grundläggande solskydd. Stråhattar finns fashionabla tillbehör som finns i många former, färger och storlekar. Tänk på tiden av året, ditt huvud storlek, frisyr och perfekt vinkel på din stråhatt när du bär en.

Instruktioner

• Kontrollera att det är en lämplig tidpunkt att bära en stråhatt. Allmänt anger accepterade Hattetikett att du bär stråhattar efter påsk. Bära filt hattar innan påsk och stråhattar efter påsk semester.

• Välj rätt storlek på hatten för huvudet. Stråhatt får inte falla över öronen. Om hatten alltför lätt lossnar eller känns lös och vinglig, prova en mindre storlek. På samma sätt om hatten gör ditt huvud känns kliande eller obekväm, bära en storlek större.

• Bära ditt hår ner eller dras tillbaka in i en låg hästsvans eller bulle. Om du bär en hästsvans eller bun högt på huvudet, stör det rätt passning av stråhatt. Om din frisyr är kompatibel, hjälper det att göra en perfekt passform.

• Placera stråhatt på toppen av huvudet och tryck ner på den med lätt tryck. Om du bär stråhatt alltför långt tillbaka, kommer det inte att stanna. Om du bär hatten för låg, kastar det en mörk skugga över ögonen.

• Upptäck den perfekta vinkeln på hatten. Stråhattar tenderar att vara riktigt hård. De ser ofta bättre när man bär något lutande åt sidan. Vinkel hatten till varje sida av huvudet att hitta vinkeln som ser bäst ut på dig. Observera hatten i spegeln från varje vinkel och bestämma vilken sida ser bäst.