mynewspapers.net

Hur man bär en scarf med en kavaj

Hur man bär en scarf med en kavaj


Fyrkantiga, ovala, små och stora halsdukar kan bäras med en kavaj. Eftersom en kavaj är en formell, anser bär en sidenscarf eller silk-blandning halsduk. Oavsett om du binda det tätt runt halsen eller hålla det hängde löst under pälsen krage, är en halsduk ett enkelt sätt att lägga till färg och textur till din look, samt jazz upp en gammal kavaj.

Instruktioner

• Knyta en liten fyrkantig scarf tätt runt du hals, hållande Knut bara bort till vänster eller höger sida av halsen. Beroende på storleken på din hals och kostym kappa, får ändarna på halsduken sticka ut förbi kragen.

• Bära en fyrkantig scarf som en ascot. Lägga den platt och upp och ner, med ett hörn mot dig så att det ser ut som en diamant. Vik i botten och toppen ändarna av romben på halsduken centrum. Placera mitten av halsduken runt baksidan av din hals och vänder ena änden över den andra. Gör en knut. I stället lämna ändarna ut eller stoppa dem i din blus eller passar rock.

• Drapera en avlång scarf runt halsen instoppat under kragen på kavaj så att ändarna faller jämnt på båda sidor. Kragen hjälper hålla halsduken på plats.

• Vik en avlång scarf på mitten så att det är halva sin ursprungliga längd. Holding vikta slutet i ena handen och de två lediga ändarna i andra hand, placera den runt på baksidan av din hals så att vikta slutet faller på ena sidan och de lediga ändarna falla på andra sidan. Ta de lediga ändarna och stick dem genom öglan skapad av luckan. Du kan dra det tätt runt halsen och sticka de lediga ändarna i din knäppt kavaj, eller hålla "knut" låg på bröstet och säkra den med en ta upp eller halsduk stift.

• Låg platt en stor fyrkantig scarf och föra toppen och botten ändarna till mitten för att göra ett kuvert vik. Slinga det löst runt på baksidan av din hals; ta ena änden över den andra ändan, sedan om igen som du skulle en halsduk. Säkra en Knut och låt halsduken vila på bröstet. Detta fungerar endast om du bär kostym Rock öppna.