mynewspapers.net

Hur man bär en ny infödda bärsjal

Hur man bär en ny infödda bärsjal


Baby lyftselar har använts i olika kulturer i århundraden. Den nya inhemska bärsjal är en påse-stil sele utan kuddar eller ringar som kan vikas för att passa i en väska eller handväska. Förutom att vara bekvämt för överordnat, är sjalen en bekväm plats för barn att vila nära vårdaren. Bär en sele kan ta lite övning, men många föräldrar hitta genom att använda en sele gör livet med en bebis mycket enklare. Beskrivande instruktioner i tryck med illustrationer och videos finns på webbplatsen ny infödda Baby.

Instruktioner

• Vik nya infödda bärsjal enligt instruktionerna. Vik den efter tvätt och innan använda så det är bekvämt och säkert. En häftning stygn längs botten av transportören kan tjäna som guide medan du sammanföra de två sömmarna och rada upp kanterna. Sjalen ser ut mer som ett vikta par byxor än en ready-to-use bärare, men det fällbara logiskt när du faktiskt har Flygbolaget på.

• Prova på. För först några gånger, sätter på nya infödda bärsjal med bild eller video instruktioner från hemsidan framför dig. Skjut din högra arm och huvudet genom lyftselen med Häftning sömmen på toppen, mycket som du skulle om du tar på ett skärp. Lyftselen kommer att vila på vänster axel och höger höft. Etiketten och söm ska köras parallellt med kroppen av din höft.

• Sätta ditt barn i en sele. Håll ditt barn på sidan där du har lyftselen vilar på axeln, öppna lyftselen och placera barnet i sele i något sittande ställning. Dra lyftselen upp mellan dig och barnet och runt barnet på utsidan att säkerställa en säker passform, men Täck inte barnets ansikte. När du känner att ditt barn är korrekt placerade och säker, sprida materialet längs axeln och tillbaka så det är bekvämt. Sling transporterar sker ofta bäst när du flyttar. Gå med ditt barn eller huset sysslor för att ge en lugnande miljö som liknar livmodern.

• Läs instruktionerna som medföljde den nya inhemska bärsjal och Besök hemsida för uppdaterad information. Selar används allmänt, men Följ några försiktighetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten. Ett kassaskåp som passar för en bärsjal tillåter barnet att vara nära nog att kyssa (i stället för ner lågt på caregiver's mage), täcker inte barnets ansikte alls, håller barnets huvud framför kroppen (hakan upp och inte vilar på bröstet) och tillåter vårdgivaren att se barnet hela tiden. Om ett barn har arbetat andning, grymtande, dålig färg, eller verkar att kämpa i sjalen, se till att barnets haka är avstängd bröstet gratis andas. Speciellt skapade kuddar eller vikta mottagande sängfilt kan hjälpa placera barnets huvud och axlar ett säkert sätt.