mynewspapers.net

Hur man bär en Easter bonnet

Hur man bär en Easter bonnet


Påsk motorhuvar är lika mycket om tradition som de är om mode. Bäras under påsk, är hattar en färgstark sätt för människor att förkroppsliga de kristna symbolerna av naturliga och andliga förnyelse genom semester klänning. Nuförtiden finns det många Easter bonnet tävlingar, parader och fester, alla med ett brett utbud av motorhuven stilar för barn och vuxna att bära. Från traditionell till modern, kan du bära dessa nyckfull skapelser i en mängd olika sätt, och allt som behövs är lite mode know-how.

Instruktioner

• Vet din publik. Beroende på vart du ska för ditt påskfirande, kommer du anbud din hatt stil till formalitet eller informella av deltagarna. Många gudstjänster och formella brunch eller middag partier tenderar att vara konservativ, medan skolan fetes, parader och festivaler välkomnar den stora och bisarra. Ta reda på om din hatt är anpassad till din fest, gå online och forskning ditt evenemang innan du väljer din hatt.

• Välj en stil som representerar temat för förnyelse. I allmänhet tycker om att bära motorhuv som är ljusa eller pastell färgade, och prydd med blommor, rosetter eller våren-tema dekorationer. Om du vill ha en mycket traditionell stil, kan du välja en hatt som har en lång band att fästa runt hakan. Om du vill gå för en modern tolkning, kan du hitta ett urval av nyhet dekorationer på ett hantverk butik och limma dem till toppen av din hatt.

• Kontrollera motorhuven passar ordentligt. På grund av att de flesta motorhuvar har många dekorationer på toppen, kan de bli haltande eller ramlar av lätt. För att undvika detta, Välj en hatt som passar perfekt runt kronan på huvudet, eller om du vill, kan du sy band på sidorna av din hatt och fäster den till hakan för extra stöd.

• Använd en matchande outfit. Bära en påsk motorhuven är bara en del av det traditionella firandet. Som de flesta människor bär sina hattar till deras påsk gudstjänst, lokal konkurrens eller festival, är den allmänna tumregeln att säkerställa din hela outfit förkroppsligar våren. Du kan göra detta genom att bära vitt, pastell eller ljusa färger som matchar stilen på din hatt.