mynewspapers.net

Hur man bär en Bandana

Hur man bär en Bandana


Bandanas är en av de mest mångsidiga delarna av en persons garderob. De kommer i alla färger, med hundratals designer, och har varit del av män och kvinnors garderober sedan 1500-talet. Kolla nedan för några kända och inte så kända sätt att bära en bandana.

Instruktioner

• Vik i bandana på mitten diagonalt att göra en triangel. Knyt båda ändarna bakom nacken. I bandana kan slitna löst runt halsen, drog upp till täcker näsa och mun (bandit outlaw stil), eller drog upp till toppen av huvudet och vänt mot baksidan av huvudet för en lös halsduk utseende.

• Matcha två bandanas med samma färg och design. Låg bandanas ut platt med tillsammans. Skapa en skjorta av sy upp sidorna, lämnar hål för armar och sy upp, lämnar ett huvud hål. Sväng höger och bära skjorta.

• Göra en Döskalle mössa genom falsning i bandana på mitten diagonalt i en triangel. Sätta i bandana långsida i pannan, att placera det som hög eller så låg som önskas. Släta kroppen av triangeln tillbaka över håret med den punkt som omfattas av nacken av hångla. Ta i bandana ändar på baksidan av huvudet, överlappande triangel spets. Knyt ändarna i en square knut. Bogserbåt på triangeln för att jämna ut ringar.

• Bära i bandana som ett pannband. Vik i bandana på mitten diagonalt i en triangulär form. Börjar på spetsen, vik i bandana över 1 tum i taget mot långsida. Förlägga under håret, att föra ändarna upp över toppen av huvudet och slips. Ett alternativ skulle vara att placera bygeln runt pannan och knyta på toppen av huvudet.