mynewspapers.net

Hur man balanserar kassalådor i slutet av natten

Hur man balanserar kassalådor i slutet av natten


Restauranger och andra företag kräver en kassaapparat eller punkt-av försäljning kontant låda system som samlar in inlämnade kontanter och håller den säkert under ett skift. Balansera kassalådor i slutet av natten eller SKIFT är ett relativt enkelt ingrepp och kräver lite mer än enkel subtraktion. Denna process är viktig för att bestämma mängden pengar gjorde att dagen och vad, om någon, spenderades. Quick-service och casual restauranger och barer flytta en massa pengar på kort tid och kräver ofta insättningar under förskjutningar.

Instruktioner

• Räkna din start balans i början av ditt SKIFT. Detta inkluderar mynt samt räkningar. Skriv ner totalen och placera den i eller under lådan för senare användning.

• Sätta in en summa pengar (hur mycket beror på verksamhetens preferenser, oftast är det från £65 £ 130) under mitten av ditt SKIFT. Den faktiska insättningen på en bank eller office är generellt sett gjort av en chef. Se till att en chef klockor du bort kontanter.

• Ta registret ur lådan och räkna pengar i slutet av natten, inklusive alla mynt, i ett lugnt område i verksamheten. Inkludera inte kreditkort inleveranser, eftersom dessa räknas vanligen separat från kontant summor. En utskrift av dagens aktivitet av manager vanligtvis används för att bestämma de SKIFT försäljning.

• Dra ifrån start balansen från beloppet för närvarande i lådan. Det nummer du komma med bör överensstämma med numret på utskriften. Till exempel, om den starta totalen var £195 och din nya totala är £422, "cash drop," som det kallas, är £227.

• Plats kontanter i kuvert eller pengar i påsen och ge det till chefen. Bunt kreditkort kvitton och placera dem i en andra kuvert eller pengar. Logga alla pappersarbete.